Onderwijs en opvoeding

Hallo allemaal, mijn naam is Kim Bruinsma. Ik ben leerkracht op een basisschool en daarnaast actief als blogger. Op deze website wil ik mijn bevindingen met jullie delen. Ik zal schrijven over onderwijs in het algemeen, maar daarbij regelmatig een uitstapje maken naar de bovenbouw, want daar ben ik zelf werkzaam.

Je kunt op deze website interessante artikelen verwachten over diverse lesgebonden activiteiten, zoals grammatica en spelling, rekenen en studievaardigheden. Ook vind je hier informatie voor ouders over het voortgezet onderwijs, de Cito-toets in groep 8 en de Entreetoets in groep 7.

Al met al wordt hier een uitgebreide vraagbaak gevormd, waarin ouders, leerkrachten en leerlingen hun heil kunnen zoeken. Heb je zelf tips of adviezen? Laat dan gerust een reactie achter.

Groetjes,

Kim